EanskeFreshBeerBottle_Enschede_Hengelo

Eanske Fresh Beer bottle

De “Eanske Fresh Beer Bottle” (EFBB) is een leuk concept waarbij je als consument kneiter vers bier thuis kan krijgen. Je hebt het bier eerder dan het in de winkels staat. Het werkt als volgt:

Je koopt een beugelfles 75 cl, de “Eanske Fresh Beer Bottle”. Na de aankoop is de fles jouw persoonlijke eigendom. De eerste keer is de fles uiteraard gevuld met bier. Zodra de fles leeg is, spoel je deze om met heet water en bewaar je deze. Zodra er weer vers bier is bij Brouwerij Eanske (en laten we hopen dat dat regelmatig is) lever je de fles in bij de brouwerij (of bij een verdeelpunt) en zorgen wij dat deze weer gevuld wordt. Dat vullen doen we ‘s ochtends op “Fresh Beer Friday”. Diezelfde dag in de middag (tot begin van de avond) kun je de fles weer ophalen. Uiteraard kost een vulling geld, en dat voldoe je bij het inleveren van de fles. Per mail krijg je een bericht wanneer er weer vers bier is en welk bier, en wat de kosten zijn voor een vulling. Het is mogelijk om meerdere flessen te kopen.

Wil jij ook zo’n mooie ,herbruikbare, “Eanske Fresh Beer Bottle” ? Vul dan het contactformulier in op de EANSKE Website. Dan wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen…