Onze dranken

FEESTEN EN EVENEMENTEN SERVICE Bier en wijn voor elk feest of evenement. In Twente levering op basis van verbruik en betaling achteraf. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer info!

WEBSHOP In onze Webshop kunt u veilig Online diverse dranken bestellen. Bezorging met eigen bezorgservice of via onze transportpartner FLESPAKKET

BIEREN  Voor de BUDELSE BROUWERIJ verzorgen wij de distributie aan de Twentse HoReCa. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. De HORECA voorzien wij van een ruim assortiment van 2000 soorten ambachtelijk gebrouwen (speciaal)bieren in fles of fust. In onze winkel aan de Oude Postweg 101 in Hengelo zijn voor particulieren ook een uitgebreid aantal bieren in fles of fust aan te schaffen.

WIJNEN  De HoReCa, gespecialiseerde Retail, Catering en de particuliere consument zijn wij van dienst met een brede range aan wijnen. Van hoogwaardige kwaliteit ‘huiswijn’ tot kleinschalige producenten van bijvoorbeeld Barolo, Brunello, Amarone wijnen. Alles op basis van kleinschalige exclusiviteit en duurzaamheid. Wijnen worden door ons grotendeels exclusief geïmporteerd. Door eigen import en levering ontstaat een kostenbesparende 1 op 1 situatie! De particuliere consument kan op gezette tijden terecht in onze winkel aan de Oude Postweg 101 in Hengelo (O).

Onze focus ligt hierbij op het importeren van duurzaam geproduceerde wijnen uit Italië en Frankrijk. Wij noemen in dit geval ‘duurzame wijnen’ alle wijnen die gemaakt zijn met respect voor dier, mens en milieu. Hieronder vallen Biologische, BioDynamische, Ecologische, en Terra Vitis wijnen. Naast duurzame wijnen voeren wij ook een  aantal conventionele wijnen.

OVERIGE DRANKEN Naast ons programma van bieren en wijnen leveren we een diversiteit aan Ports, sappen, waters, ciders, frisdranken en soda’s

Naast het leveren van de (H)eerlijkste Bieren en Wijnen ontwikkelen wij ook de (H)eerlijkste likeuren. Geniet eens van onze ambachtelijke Twentse likorettes zoals de Noorker Proat of de Heangler Likorette

Naast het leveren van dranken gaat onze zorg verder. Wij adviseren op het gebied van wijn spijs combinaties, scholing van uw personeel, samenstellen van wijn-bierkaarten, HoReCa techniek (tap, koeling) en etc.