Onze dranken

FEESTEN EN EVENEMENTEN SERVICE Bier en wijn voor elk feest of evenement. In Twente levering op basis van verbruik en betaling achteraf. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer info!

WEBSHOP In onze Webshop kunt u veilig Online diverse dranken bestellen. Bezorging met eigen bezorgservice.

BIEREN  Naast ons eigen biermerk KREANK verzorgen wij voor  diverse Brouwerijen de distributie aan de Twentse HoReCa. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. De HORECA voorzien wij van een ruim assortiment ambachtelijk gebrouwen (speciaal)bieren in fles of fust. Particulieren zijn wij graag van dienst via onze Webshop. Hierbij kan gekozen worden voor levering aan huis of afhalen op afspraak aan de Oude Postweg 120 in Hengelo. Particulieren bieden wij ook de mogelijkheid een uitgebreid aantal bieren in fles of fust aan te schaffen.

WIJNEN  De HoReCa, gespecialiseerde Retail, Catering en de particuliere consument zijn wij van dienst met een brede range aan wijnen. Van hoogwaardige kwaliteit ‘huiswijn’ tot kleinschalige producenten van bijvoorbeeld Barolo, Brunello, Amarone wijnen. Veelal op basis van kleinschalige exclusiviteit en duurzaamheid. Wijnen worden door ons deels exclusief geïmporteerd. Door eigen import en levering ontstaat een kostenbesparende 1 op 1 situatie! De particuliere consument kan terecht op onze Webshop. 

Onze focus ligt hierbij op het importeren van duurzaam geproduceerde wijnen uit Italië en Frankrijk. Wij noemen in dit geval ‘duurzame wijnen’ alle wijnen die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu. Hieronder vallen Biologische, BioDynamische, Ecologische, Natuurwijnen en Terra Vitis wijnen. Naast duurzame wijnen voeren wij ook een  aantal conventionele wijnen.

OVERIGE DRANKEN Naast ons programma van bieren en wijnen leveren we een diversiteit aan Ports.

Naast het leveren van dranken gaat onze service verder. Wij adviseren op het gebied van wijn spijs combinaties, scholing van uw personeel, samenstellen van wijn-bierkaarten en etc.

paul_mas_wijnen_chardonnay_sauvignon_blanc_viognier