Posted on Geef een reactie

Met HTTPS:// veilig bieren en wijnen bestellen

Vandaag hebben we een SSL certificaat verkregen voor onze HTTPS://heangler.nl  Website. Hiermee  creëren we een beveiligde verbinding. Nog een bijkomend voordeel is dat Google websites beloont  met een HTTPS door ze een hogere positie te geven in de zoekresultaten.

Waar staat HTTPS voor? Het staat voor ‘HyperText Transfer Protocol Secure’. Dit is een uitbreiding op het standaard HTTP protocol. Dit HTTP protocol wordt gebruikt om zoekmachines zoals InternetExplorer en Chrome te laten communiceren met een webserver waarop een website gehost wordt. Als deze begint met http:// dan is de verbinding niet beveiligd. Begint het URL met https:// dan wordt alle data veilig versleuteld. Ook herkenbaar aan het ‘gesloten slotje’ in de browser balk. Deze https:// is essentieel bij OnLine banktransacties zoals iDEAL maar ook voor veilige gegevens verwerking in Webshops. “En dat is toch wat je wilt, Online veilig je biertjes en wijnen bestellen”!  

Posted on Geef een reactie

HEANGLER distributeur van BUDELSE bieren

Jongstleden hebben wij wederom de BUDELS brouwerij mogen bezoeken. Op woensdagmiddag 30 togen wij weer naar het landelijk gelegen Noord-Brabantse Budel. Wel op tijd remmen anders schiet je zo door naar België ! Een geweldig kleinschalig familiebedrijf waar 20 bieren worden gebrouwen en waar binnenkort zelfs 2 aan toegevoegd worden. Van laaggiste BIO-pilsner tot hooggiste IPA.