Wijnen

De HoReCa, gespecialiseerde retail en de particuliere consument zijn wij van dienst met een brede range aan wijnen. Van hoogwaardige kwaliteit ‘huiswijn’ tot kleinschalige producenten van Barolo, Brunello, Amarone wijnen. Alles op basis van kleinschalige exclusiviteit en duurzaamheid. Wijnen worden door ons exclusief geïmporteerd. Door eigen import en levering ontstaat een kostenbesparende 1 op 1 situatie! De particuliere consument kan op gezette tijden terecht in onze winkel aan de Oude Postweg 101 in Hengelo (O).

Onze focus ligt hierbij op het importeren van duurzaam geproduceerde wijnen uit Italië en Frankrijk. Wij noemen in dit geval ‘duurzame wijnen’ alle wijnen die gemaakt zijn met respect voor dier, mens en milieu. Hieronder vallen Biologische, BioDynamische en Ecologische wijnen. Naast duurzame wijnen voeren wij ook een  aantal conventionele wijnen.

Naast het leveren van dranken gaat onze zorg verder. Wij adviseren op het gebied van wijn spijs combinaties, scholing van uw personeel, samenstellen van wijnkaarten, HoReCa techniek (tap, koeling) en etc.